Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vízöntő

2008.01.15

Kép Aki január 21. és február 19-e között született az a Vízöntő jegy szülöttje. Az alábbiakban a Vízöntőkről olvashatnak egy rövid leírást. De mint minden írásom elején, most is hangsúlyozom, hogy ezek a tulajdonságok, mind csak lehetséges tulajdonságok, amelyekkel Vízöntő embertársaink rendelkezhetnek. Mert, ahogy tanárom szokta mondani a jegy tulajdonságai építik fel a színpadot, de a bolygók a szereplők, akik az egész színt betöltik, átalakítják.

 

 

Vízöntő ismerőseinket az alábbi tulajdonságuk alapján ismerhetjük fel: barátságos, humánus, őszinte, hűséges, eredeti, ötletes, független, intellektuális. Ugyanakkor féktelen, lázadó, önfejű, kiszámíthatatlan, érzéketlen, megközelíthetetlen.

 

A jegy szülöttei a nagy újítok, kiöntik a régit és újat hoznak. Kitűnhetnek extravagáns öltözködésükkel, vagy örökös szabadságvágyukkal és utazásaikkal. Megakarnak szabadulni kötöttségeiktől, minden korlátot felrúgnak és igazából nem érdekli őket, hogy ehhez a környezetük mit szól.

 

A Vízöntő munkájában megfontolt, kitartó, átlátja a dolgokat és mindig talál valami megfelelő megoldást válsághelyzet esetén. A jegy szülöttei rendkívül okosak, nem a lexikai tudásuk nagy, hanem ötletesek, találékonyak és minden helyzetben feltalálják magukat.

 

Kétszer gondoljuk meg, hogy mit hiszünk el egy Vízöntőnek, nem azért, mert netán nem mondanak igazat, csak ígéreteik a legtöbbször üresek és maguk sem tudják megmagyarázni, hogy akkor miért ígérték meg, ha úgysem tartják be. De ettől függetlenül, a következő ígéret máris ott cseng az ajkukon.

Éppen az újítás és az állandó kalandvágy mellett a Vízöntők nem hűségesek. Kapcsolataiban távolságtartó és nehezen tudják érzelmeit kifejezni. Szeretik az izgalmas, szokatlan helyzeteket. Ha megakarják őket kötni, elmennek.

 

A Vízöntők járhatnak szokatlan utakon, így a gyógyításban is a hagyományos orvoslástól eltérő módszereket alkalmazhatnak, pl. homeopátia. A Vízöntőknél a buddhizmus iránti érdeklős erősebb lehet, mint a többi jegy szülötténél.

 

Sokat hallhattunk arról, hogy a Vízöntő korszakba léptünk, ez azt jelenti, hogy a tudomány olyan területei kerülnek napvilágra, amelyek merőben ellentmondanak az eddig hitt tanoknak.

Továbbá olyan tudományok kerülnek előtérbe, amelyeket korábban ne ismertek el. pl. asztrológia. Tökéletesen új élet következik, miután a régi lezárult. Az egész Földet és emberiséget alapjában megrázó események megjelenését hozza az új korszak.

 

Ajánlott foglalkozási területek: kreativitást igénylő foglalkozások, marketinges, reklámmal kapcsolatos munkák, ahol szabadon kiélheti kreativitását, utazással kapcsolatos munkák.

Technikai újításokhoz kapcsolódó foglalkozások, mint péládul az űrkutatás. Informatikai fejlesztések. Jövőkutatás.

 

Híres Vízöntők: Jennifer Aniston, Gergely Róbert,

 

Ajánlott irodalom: Hajó Banzhai - Anna Hacbler : Kulcsszavak az asztrológiához

 

 FR

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hozzászólás

(szilasi ilona, 2011.09.11 18:19)

Én is vízöntő vagyok,de a leírtak csak részben igaz.Szeretem a szabadságot az igaz,de ha én megigérek valamit valakinek azt be is tartom,de elvárom azt,hogyha nekem ígérnek valami azt szintént tartság be.Pár kapcsolatban élek már elég rég óta.de még nem léptem félre-;nem is fogok.Az,hogy a vízöntők nem hűségesek?! hát ezen lehetne vitatkozni.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

(Aquarist~, 2010.09.16 16:31)

Egyetértek ezzel a szöveggel,és teljesen egyetértek színte minden igaz rám is!!ÉS én nagyon szeretek Vízöntő lenni,szerintem ez a legkülönlegesebb csillagjegy<3<3 és akire nem igaz a vízöntő leírása,az csak nem hisz,nincsmeg benne a valódi jellem..

pecs komloi ut 65

(stefanovics melinda, 2010.06.28 18:07)

en tejesen magamra talaltam a le irtak ban mert igazabol ilyen termeszet es viselkedesi modom van egy ket apro el teresel de szerintem 90% igaz

MAROSVASARHELY

(ERIKA, 2010.05.24 22:11)

A JOVO SZAMUNKRA KOZELEBB ALL MINT MASHOZ!NAGYON SOKMINDENT ELORE TUDUNK ,UGYMOND A VERUNKBEN VAN!MINDIG MINDENKIN SEGITUNK MEGHA AZ ILLETO NEM IS ERDEMLI MEG AZ ODAFIGYELESUNK!AMI A HUSEGET ILLETI:SE VELED SE NELKULED....A GYEREKEINKET VISZONT OROSZLANHUSEGGEL RENDEZZUK ES AMI NEM MINDIG JO:MEGPROBALUNK MEGTENNI HELYETTUK MINDENT,SZEGENYEKET A SZARNYAINK ALA DUGDOSVA....AKARMILYEN FARADTAK VAGYUNK KIMELJUK OKET,A SZELTOL IS OVJUK...TUDOM SOKSZOR JOBB LENNE SZABADLABRA ENGEDNI OKET,DE HAT MI MAR CSAK ILYENEK VAGYUNK...UGYE IGAZAM VAN KEDVES VIZONTO ANYUCIK!A KONYHABAN KONYHATUNDERKEK VAGYUNK,SZOVAL MEG ILYEN TEREN IS EL VAN KENYEZTETVE MINDENKI..BARKI BEJON A HAZUNKBA EHESEN NEM MEGY EL...JOBBAN ESIK ADNI MINT KAPNI...EZ VAN!!!!!!

somogysámson kossuth ut .86

(bogdán andrea, 2010.05.19 12:03)

mi a horoszkopom

mea333@freemail.hu

(tymeja, 2010.02.11 23:09)

ez pontosan igy van!!!minden igaz!!!és ez nem hit kérdése....

móvár

(malena, 2009.06.26 18:21)

Nem értem hogy emberek többsége hogyan hihet a horoszkópokban.Például énrám szinte semmi sem igaz amit leírtak.Még eleinte hittem én is ,de rájöttem akárhányszor elolvastam az ujságokban a vízöntőt,sosem jött be ,meg nem illett rám!Úgyhogy tiszta hülyeség!

nincs

(énnn, 2009.05.19 12:34)

Ez nagyábból igaz

edinakis98

(edina, 2009.01.10 11:30)

mit tenleg viz ontok vagyunk edina vagyok

edinakis98

(edina, 2009.01.10 11:28)

mi viz ontok vagyunk